#1

nike air force 1

in Here is your first Forum Mon Apr 15, 2019 7:47 am
by Rock Fanny • 3 Posts

Vi ved også nu, at skoen vil sælge til nike air presto $ 130. Hold dig opdateret til Kicks On Fire for flere billeder og en udgivelsesdato. I henhold til tidlige rygter / rapporter vil Nike KD 10 lave sin debut i præcis en måned. Mens vi stadig ikke har hørt fra Nike om Kevin Durants 10-signatursko med mærket, fortsætter vi med at se flere lækkede billeder. Farvevejen, som vi ser ovenfor, forventes at være debutparet, som har en hvid flyknit-øvre med ren Platinum-detaljering på suede buret overlay på ankel og tungen tag.

For lidt over et år siden så vi debut fra Nike LunarEpic Flyknit, og hvis du er en fan af silhuetten, så vil du være glad for at se, at Nike fortsætter med at skille ud nye farvebaner. Det nyeste par ser den åndbare Flyknit øvre dækket i Golden Beige, Mineral Gold og Dark Mushroom. En kombination af alle nike air max thea tre farver kan ses på tå, sidepaneler og midtfod med Golden Beige, der skinner på den forlængede soklignende ankelkrave. Sort Flywire på sidepaneler giver låsestøtte, mens en Lunarlon mellemsål tager sig af komfortaspektet. Er du interesseret i at scooping up denne LunarEpic Flyknit i Golden Beige? Du kan gøre nike 97 det nu hos udvalgte Nike forhandlere for $ 175.

Denne nye farveway af Nike Mayfly BR er klar til at tage på foråret / sommeren, da Nike Sportswear silhuetten har en tekstiloverflade med perforeringer hele vejen igennem. Dette par leveres i Wolf Gray med hvide accenter på Swoosh-logoet på sidepanelerne samt i enheden. Andre detaljer inkluderer en polstret krave, en tapet Swoosh, tonal flad bomuld snørebånd og en skum mellemsål.

Fans af Mayfly kan scoop op dette Wolf Grey par på udvalgte Nike forhandlere for $ 110. Originalt inspireret af det foldbare design af en papirpose, den første Nike City nike tn Knife sko, udgivet i 2002, havde tilsvarende foldbare folder til flad pakning. Før det kom Pocket Knife, fra 1998, en sammenklappelig ACG-sko, der var omfavnet af udendørs atleter. I dag trækker den nye NikeLab City Knife 3 Flyknit ud af alsidigheden af begge modeller og giver en åndbar, soklignende pasform gennem et enkelt stykke, 360 Flyknit øvre der er indkapslet? I en gennemskinnelig gummi ydersål (skarpe linjer på ydersålen refererer til originalets geometri).

En forhåndsvisning af en ny farvevej fra Nike Air Foamposite Pro afsløres, og det ligner det Electronic Blue-tema, der blev udgivet i 2011. Dette par har dog et øgrøn / aqua-lignende tema på tværs af dets støbte foamposite-overdel. Sort accenter anvendes på snørebånd, tunge, foring og kulfiber detaljer, mens metalliske sølv swooshes tilføjer et andet iøjnefaldende element. Endelig fuldender en gennemskinnelig ydersål designet helt sammen. Denne Nike Air Foamposite Pro Island Green er rygter om at falde hos udvalgte Nike-butikker og online engang i juli 2017 til en pris på 230 dollar. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer.

Efter at have slettet i Silver Bullet-farven i sidste måned, er Nike Air Max Jewell klar til at slå flere nike air max 98 hoveder denne måned, da det kommer til at falde i en ny iøjnefaldende Metallic Gold iteration. Nike Air Max Jewell, som er inspireret af Air Max Plus,? Er den anden nogensinde kun kvindernes eneste Air Max-model. Denne farvelægning er dækket af Metallic Gold i hele maskens øvre med Varsity Red, der beskriver Swoosh-kontrollen på sidepaneler og Nike Air branding på hælen. Andre detaljer omfatter: en støbt hæleskaft lavet i guld, der sidder oven på en synlig Air Max enhed gjort i hvid. Se efter Nike Air Max Jewell at frigive den 18. maj 2017 til en forhandlingspris på $ 100.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Eunice Cook(e)
Board Statistics
The forum has 261 topics and 611 posts.