#1

adidas gazelle[

in Here is your first Forum Wed Dec 19, 2018 8:14 am
by Nathaniel Dunlop • 3 Posts

ÿþGeïnspireerd door de adidas NMD OG, adidas gazelle volgen hier enkele foto's van de schoen om je aankoopbeslissing te nemen. De adidas NMD XR1 OG wordt geleverd met een Black Primeknit-bovenwerk en nog meer zwart op de kooi en veters. De schoen de NMD OG-behandeling geven, is de combinatie van de tussenlaag van de White Boost en de rode en blauwe EVA-inzetstukken die op de tussenzool zijn geplaatst. Extra functies op de schoen zijn onder meer het treklipje in witte hak, de zwarte rubberen buitenzool en de lederen slagen op het tonglabel en het hiellipje. Uitgave op 20 mei voor $ 150, laat het ons weten als je van plan bent om een paar op te halen.

Je wist dat het zou komen. Je wist dat het slechts een kwestie van tijd was. Later dit jaar verschijnt de adidas NMD R2 Primeknit Triple Black. Vandaag krijgen we een eerste blik. De adidas NMD R2 Primeknit is het nieuwste Boost-model dat de volledig adidas zx flux zwarte behandeling krijgt. Het enige deel van de schoen dat niet in Black is gedaan, is de zichtbare boost die onder de schoen is genoteerd. Voor zover de rest van de schoen gaat, heeft het Primeknit-bovenwerk, veters, EVA-inserts op de tussenzool, de boost-tussenzool, rubberen buitenzool, treklipjes, branding en voering allemaal een zwarte colorway.

Afwerkingsdetails adidas hamburg zijn zwart op het lipje van de hiel en een tussenzool van de volledige lengte in wit. Er is nog geen release-datum voor deze NMD R2, maar houd deze voor updates op Jicks lock. Nieuwe kleuren van de Pharrell x adidas Tennus Hu komen steeds verder naar voren toen we even naar een rood en een marine paar hebben gekeken. Een nieuwe dag en we kijken naar nieuwe kleurstellingen. Het nieuwe silhouet van Pharrell is geconstrueerd van hetzelfde jersey-achtige meshmateriaal dat we op de meest gelekte colorways hebben gezien, in drie verschillende kleuren van wit / lichtgroen, licht groen / crème en wit / rood / crème.

Langzaam adidas tubular maar zeker wordt de Adidas EQT Support 93/17 een favoriet bij fans. Hoe kan het niet? Het is een van de meest comfortabele Boost-opties die er zijn en de EQT-roots maken het gemakkelijk voor de ogen. Om eerlijk te zijn, verbaas ik me er enigszins over dat adidas niet meer colorways van het model heeft vrijgegeven dan wat ze al hebben. Als je hetzelfde sentiment deelt als ik met betrekking tot de adidas EQT Support 93/17, bekijk dan deze aankomende colorway, de adidas EQT-ondersteuning 93/17 Glitch Camo Still Breeze. Schudden een officiële colorway bekend als Still Breeze en Black, dit paar wordt geleverd met een glitch camouflagepatroon op de Primeknit bovenste gedaan in roze en zwart.

Hieronder vindt u de traditionele White Boost-tussenzool die op een zwarte rubberen buitenzool is gestapeld. We hebben nog steeds geen releasedatum, maar het model ziet er veelbelovend uit, toch? Het drievoudige witte thema verdwijnt binnenkort, omdat het te zien zal zijn in de nieuwe adidas Ultra Boost 4.0, die we in zijn eerste look weergeven . Qua ontwerp ziet de 4.0 er als een mix uit van de versies 1.0 en 3.0. Met de kenmerkende Primeknit-bovenkant van de Ultra Boost 3.0 is de huidige semi-doorschijnende kooi nu vervangen door de originele solide iteratie van de klassieke Ultra Boost 1.0.

Een contrasterende, witte en comfortabele boost-middenzool duwt je adidas futurecraft vooruit met behulp van de energie van je voetstap voor een lichte, snelle rit. Zoek naar de limited edition Parley x adidas Ultra Boost X in bepaalde adidas-winkels en online op 10 mei. Houd het altijd vergrendeld voor KicksOnFire voor meer updates en actueel sneakernieuws. Deelnemen aan de Ultra Boost 3.0 als onderdeel van de aankomende samenwerking tussen Parley en Adidas is de Ultra Boost Uncaged. De Ultra Boost Uncaged wordt geleverd in blauwtinten die bedoeld zijn om de tinten van de oceaan te benadrukken en heeft een Primeknit-bovenwerk met tonale branding op de achtergrond. binnenste deel van de voorvoet.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Helen Dierser
Board Statistics
The forum has 249 topics and 599 posts.