#1

adidas cloudfoam

in Here is your first Forum Tue Nov 27, 2018 12:39 pm
by Julie MacDonald • 3 Posts

Som følge heraf adidas nmd dame er deres parallelle iterationer blevet kaldt Twinstrike a // d og Adistar Comp a // d.First up giver Twinstrike a // d en klar afgang fra tidlig 2000-løberens velkendte æstetik. Climacool mesh, premium suede, blanke læder og reflekterende detaljer kombineres i et slående, futuristisk design, færdig med et komplekst ergonomisk snøre system for optimal passform. Med Twinstrike a // d har Adistar Comp a // d et lignende materiale konstruktion af Climacool mesh og premium suede oven på den oprindelige værktøj af sin navnebror, mens skoens lacing system er defineret ved bånd tape paneler over vamp og sider.

Adidas Gazelle Primeknit udgives i en ren farvelægning af fodtøj hvid / kridt hvid til at lukke sommersæsonen. Med en fuld Primeknit-øvre i det meste fodtøj hvidt, ses kalk hvide suede-accenter på tåhætte og øjenbryn, samtidig med at man fortsætter på hælfligen, sidestriber branding og gummisål for at færdiggøre udseendet helt. Forhandler til en pris på $ 110, kig efter denne farveway af adidas Gazelle Primeknit hos udvalgte adidas butikker og adidas ultra boost triple black online i dag. Klik og bogmærke vores Air Jordan 6 Low GS Sunblush hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

I begyndelsen af måneden fik vi vores første kig på adidas Tubular X 2.0 Primeknit, nu får vi adidas tubular se, hvordan denne nye Tubular model ser ud på fødderne. Adidas Tubular X 2.0 Primeknit leveres med funktioner som en Primeknit-øvre, en ny snøring system, en tykk rørformet sål med en ydersål, der har et dæk-inspireret design, suede hits på hælen, et X-formet panel ombryder forfoden til at kramme ankelen, en langstrakt tunge og en elastisk manchetanklebånd. Dette særlige par kommer i en grå og hvid farveskema, der gør den til en alsidig mulighed i din garderobe. Ingen stateide udgivelsesdato endnu, men fordi de allerede er tilgængelige internationalt, forventer de at ankomme i USA før snarere end senere.

Selv om vi ikke kan bekræfte det endnu, ser det ud til, at Damian Lillard satte på adidas eqt arbejde, mens han havde påklædt adidas Dame 4. Vi har set skoen et par gange i fortiden, men det er første gang vi får se det i aktion .Hvis det ser ud på dette billede, ser det ud som om skoen leveres med en Boost sål enhed. Dette blev faktisk anmodet af Lillard, da han ønskede at holde skoenes MSRP så lav som muligt, og at tilføje Boost til skoen ville uden tvivl have gjort skoen dyrere. Parret, du ser ovenfor, kommer med et hvidt mesh øvre parret med syntetiske overlejringer med røde kontrasterende accenter. Andre funktioner omfatter det sløjfede lacing system, hvad der synes at være Bounce pude. Vil du have dine hænder på Dame 4? Se efter skoen til at lave sin debut den 6. oktober. Bliv afstemt som mere info og billeder begynder at overflade.

Den europæiske forhandler størrelse? vil frigive en eksklusiv farvebane af adidas EQT Pude ADV på mindre end 24 timer. Denne farvelægning af den nye EQT-model fra de tre striber tager en gunstig palette, da den åndbare Primeknit-overdel er dækket af en jordbrun tone med det mærkelige guldfarvet element til stede på de ribbede sidestriber, der nikker tilbage til den arkiviske karakter af denne nye gengivelse. Nedenunder ser vi en hvid mellemsål med tan accenter og en sort gummi ydersål. Se efter denne Fall-inspirerede størrelse? eksklusiv adidas EQT Pude ADV til at frigive online og i alle størrelser? butikker torsdag den 14. september. Vil du adidas cloudfoam forsøge at gå efter denne begrænsede EQT Pude ADV?

Velegnet til den kommende Fall-sæson, i dag bringer vi et kig på en af Y-3 s nyeste modeller, der passer til de kølige dage / nætter. Set ovenfor er adidas Y-3 Ryo High i Fall-inspirerede Moss Green farveway. Denne model fra Y-3 er trail sneaker, der er hjemme på byens gader. Hovedfunktionerne omfatter en sokforbundet øvre med en mesh vamp, lukning af læderstropper, svejset TPU-tunge og hælhætte, vandafvisende tekstil vampforing og en EVA og gummi ydersål. Adidas Y-3 Ryo High i Moss Green kan findes hos udvalgte forhandlere i efteråret.

Scroll up


Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: Bernice Tony
Board Statistics
The forum has 293 topics and 643 posts.