#1

new balance 300

in Here is your first Forum Sat Nov 03, 2018 10:47 am
by Beryl Moulton • 2 Posts

ÿþMita x Mad Hectic x new balance 300 New Balance M580 28 september 2010 Op dit punt is Mita naar New Balance zoals Ronnie Fieg voor Asics is. Het lijkt erop dat het Japanse merk de kern vormt van vrijwel elke opmerkelijke samenwerking die het merk heeft gepland en deze Mita x Mad Hectic x New Balance M580 is daar een direct bewijs van. De schoen is absoluut mooi met een suède bovenwerk van suède en flecked door levendige gele hoogtepunten. De kleur is zo helder dat hij zelfs de gloeiende 3M-accenten overtreft die in het bovendeel zijn uitgespreid. Glanzende witte accenten wikkelen deze mooi in. Als je geïnteresseerd bent, probeer dan een paar bij Mita te bestellen.

HECTIC x mita x New Balance 580 10th Anniversary 27 sep 2010 Premium blauw suède gemengd met grijze en gele accenten vormen het grondwerk voor de HECTIC x mita-samenwerking op de New Balance 580. Het paar markeert de tweede keer dat de twee bedrijven hebben gewerkt op new balance 373 dames de 580. het felgekleurde bovenwerk staat in contrast met een zwarte buitenzool; die bijna overschaduwd wordt door het geel, blauw. en witte gemengde tussenzool. Witte veters versterken het bovendeel en helpen de witte voering samen te brengen met de rest van het ontwerp. Zoek naar deze om Mita op 1 oktober te raken.

New Balance new balance 373 heren 574 Premium Brown / Tan-Clay 21 september 2010 New Balance doet het opnieuw met deze aankomende New Balance 574 Premium colorway. De herfstvriendelijke look combineert een bende van eersteklas materialen om een zeer gedenkwaardig model te maken waar de mensen zeker van zullen zijn. Het absoluut verbluffende model past absoluut bij de seizoenswisseling met een bovenwerk dat de veranderende bomen nabootst. Leer, canvas en suède verschijnen allemaal en geven dat gevoel van frisse koele lucht dat op je gezicht valt af en zullen er waarschijnlijk goed uitzien in combinatie met een herfstjas.

Atmos x Secret Base x New Balance 996 21 september 2010 Hoewel je waarschijnlijk new balance 410 hebt gehoord van zowel New Balance als Atmos, is Secret Base misschien een beetje meer een mysterie voor sommigen van jullie. Het vinyl speelgoedbedrijf werd onlangs door Atmos en New Balance in de plooi gebracht om een paar New Balance 996's te laten draaien en ze hebben hun aanwezigheid zeker kenbaar gemaakt. De schoen beschikt over verschillende mock dierenprints verspreid langs het leren bovenwerk voornamelijk gedaan in zwart en grijs met gouden details rond het logowerk. Cheetah en zeebra sieren het geperforeerde bovenwerk en maken de gespikkelde tussenzool en de bovenkant van zwart leer zeer licht verteerbaar.

New Balance H710 nu beschikbaar 17 september 2010 Het was net eerder deze week dat u nieuws over de New Balance H710 bracht. De sneaker-gedraaide wandelschoen zit in een geheel zwart bovenwerk dat wordt gedomineerd door leer. Hoewel er verschillende stukken mesh opduiken rond de enkelrand en het zijpaneel, is het duidelijk ingesteld voor het parcours. Nike voegde wat contrast toe en gebruikte zilveren wandelogen om samen te vallen met de witte streep op de buitenzool en de branding op de hiel. Voeg een zachte tong en een ruwe zool toe en je bent klaar om de heuvels te raken. Ze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-winkels.

New Balance H710 7 september 2010 New Balance is opvallend voor het gewone tennisschoenen-spel en raakt new balance 420 nu aan de buitenwereld. Geïnspireerd door de befaamde Mount Rainier-wandelaar Lou Whittaker die tijdens het klimmen een teenblessure opliep in een paar bergschoenen, besloot hij in plaats daarvan een paar New Balance-hardloopschoenen te gebruiken. Hij vond het gevoel van de tennisschoen zo mooi dat hij de sneaker aanpaste met een nokzool. Hoewel de New Balance H710 niet identiek is aan de schoen die door Lou is gemaakt, bevat deze veel van de gebruikte functies. Om de schoen aantrekkelijker te maken, heeft New Balance de schoen geüpdatet in een aantal nieuwe kleurstellingen die dit najaar door retailers in Azië zullen raken.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Rodney Rockefeller
Board Statistics
The forum has 311 topics and 661 posts.