#1

adidas shoes

in Here is your first Forum Tue Sep 25, 2018 11:18 am
by Donald Walpole • 3 Posts

ÿþEntertainers hebben adidas shoes ook een lange geschiedenis met deze sneakers. De belangrijkste onder hen zijn muzikanten, in het bijzonder rappers in het bijzonder. De rapgroep Run DMC speelde een grote rol bij het promoten van de sneakers na het dragen tijdens live concerten. Dit gebeurde in het jaar 1983. Vergeet niet dat dit een groep was die zijn wortels in New York had. Fans zouden naar elk concert gaan en hen de sneakers zien dragen en enthousiast worden over het maken van de aankopen. Dit leidde tot een aanzienlijke toename van de omzet en het bedrijf besloot een deal te tekenen met de rapgroep die veel wenkbrauwen opriep.

Nieuwe hitkleuren, verschillende typen stiklijnen, geometrische patronen transformeren en de elementen van het 3D-logo gebruiken, laten Adidas NEO-label winddichte overjassen onderscheidend zijn. In deze maand raadt Adidas NEO Label voornamelijk verschillende soorten winddichte kleding aan voor u, zodat u de lichtheid in de adidas neo vroege herfst kunt voelen. Lithe Comfortable, the Vigorights De klassieke ontwerpen van drie strips verschijnen continu in Adidas NEO Label-producties, evenals de Mid Upper Shoes voor het spelen naar het seizoen, dit alles zorgt ervoor dat je zonder stress aan je voeten blijft zitten en het geluk willekeurig in de superstar adidas wind voelt . Met frisse creatie, lichte textuur, de mode-cyclus en gemzen, bezitten de hele schoenen de capaciteiten van lichtheid en comfort.

BBNEO LITE MID-ontwerpen zijn vergelijkbaar met basketbalschoenen, lichtgewicht zolen met een schat aan bovendeel van schoenen, het kan de NEO-passie voor jeugdsporten in de herfst verlichten. De inspiratie van de ontwerpen van SKNEO LITE MIDDEN komt van chute board schoenen, en de lichte loopvlakken en vamps maken ze consistent met het kledingthema. Over de vrouwenserie bevestigt SE DAILY QT W ook met het thema winddicht als traditionele stijlen. BBNEO STREET moet voor meisjes de noodzakelijke kleding zijn vanwege adidas ultra boost de verschillende krachtige kleuren en versere ontwerpen.

Het Y-3-groepsbedrijf beheerde en beheerde de sportstijlafdeling van Adidas in termen van managementstructuur van het bedrijf. Bij het ontwerpen was Yohji Yamamoto de ontwerpend directeur van de sportstijlafdeling van Adidas, en Michel, die de artdirector in het groepsbedrijf was, was verantwoordelijk voor de verbinding tussen de Adidas en Yohji Yamamoto. Zowel het hoofdkantoor van Yohji Yamamoto in Tokio als het hoofdkantoor van Adidas hebben een Y-3 ontwerpstudio opgezet, en het ontwerppersoneel van beide partijen werkte nauw samen en besloot het definitieve ontwerpschema uit cijfercommunicatie. In deze gemengde combinaties was Adidas de voorouder van sportschoenen en Yohji Yamamoto was de ontwerpmeester in de modecirkel.

De huidige Y-3 was de fusie op basis van hun respectieve professionele kennis en vaardigheden. De geboorte van Y-3 bewees dat sportieve elementen ook op de modetrend aanwezig kunnen zijn. Er zijn drie hoofdseries in Adidas. Het zijn performanceseries, originelen en sportieve modieuze stijl. Meestal mensen in de war dat waarom er verschillende logo's van Adidas zijn. Het is anders dan de Nike, die bijna alle producten met swoosh bedrukt hebben. Het is noodzakelijk om onderscheid te maken tussen verschillende Adidas-typen. Van het merk Adidas heeft het over het algemeen adidas tubular drie belangrijke merken, respectievelijk Adidas Original, Adidas Style en Adidas Performance. En het publiek is bekend met de Adidas-prestaties.

Daarom is het Adidas-logo niet slechts één maar drie. De Adidas classic-reeks wordt vertegenwoordigd door het kruidnagellogo, modieuze stijlreeksen worden getoond door ronde en halve ingesloten drie-strook en prestatiesreeks wordt uitgedrukt door three-strip. Er is een speciale betekenis in de drie Adidas-emblemen respectievelijk. Het kruidnagellogo dat een bloeiende bloem voorstelt, is het idee dat door de meeste mensen wordt gedeeld. De reden ligt in zijn vorm. En de betekenis ervan werd door de mensen vervormd als het symbool van de Olympische geest.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Bernice Tony
Board Statistics
The forum has 293 topics and 643 posts.