#1

new balance 420 dames

in Here is your first Forum Mon Aug 27, 2018 12:32 pm
by Aries Stowe • 3 Posts

Inmiddels zijn we new balance 420 dames ons allemaal bewust van Breast Cancer Awareness dankzij hun effectieve campagnes en het gebruik van de kleur roze. New Balance doet zijn best via dit levendige New Balance 993-model, uitgevoerd in een indrukwekkende roze suede-colorway, die het doel van de campagne in stijl dient. Het model heeft ook het iconische lint op de hiel voor het geval je de afbeelding niet via de colorway in het algemeen zou krijgen. Deze zijn nu beschikbaar op de website New Balance. Nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-accounts is dit paar New Balance 996. Het loopsilhouet is hier afgebeeld met zijn typische suede / mesh-samenstelling. Lichtgrijs werkt de suède delen van de schoen, terwijl een donkere tint op de mazen komt. Een beetje meer diepte aan het uiterlijk toevoegen, zijn zwart en wit op het N-logo, het hiellipje en de witte tussenzool. Als je op zoek bent naar een paar, kun je het nu bij Feature opscheppen.

Dit paar New Balance MT580 debuteerde onlangs op West NYC, en dit afgelopen weekend zag een bredere release. De hardloper krijgt een overwegend grijs bovenwerk dat is geconstrueerd van suède, terwijl groenblauw, paars en zwarte tinten een zekere diepte aan het uiterlijk toevoegen. Het benadrukken van de look is een gespikkelde blik op de tussenzool, evenals een hang tag op West NYC / New Balance 580. Je kunt de new balance 420 heren schoen nu vinden bij New Balance-winkels, waaronder TGWO, het in Stockholm gevestigde SNS en de in Boston gevestigde Concepts. De New Balance 1500 Made In England colorways waarvan we een voorbeeld hebben bekeken, zijn eindelijk verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en hier is de meest levendige van het pakket. Het oranje bijgesneden paar is opgebouwd rond een antraciet en grijs bovenwerk van nubuck met de vereiste gaas-teendoos.

Iedereen heeft aandacht besteed aan het New Balance 1600 new balance 530 Heritage Blue-ontwerp, maar vandaag hebben we gedetailleerde afbeeldingen van een andere versie van de schoen te zien gekregen. Dit paar New Balance 1600 heeft een soortgelijke kleurblokkering, maar rood werkt op de suede-basis. Ondertussen worden overal donkergrijze, lichtgrijze en witte contrasten toegepast. De hardloper landt nu bij geselecteerde New Balance-winkels, waaronder in Boston gevestigde Concepts.Ronnie Fieg heeft eindelijk de releasedatum vrijgegeven voor zijn nieuwste New Balance-silhouet. De New Balance 1300 Salmon Toes zijn te koop in de winkel en online op vrijdag 12 oktober om 11.00 uur voor $ 150. De bijbehorende jas is ook verkrijgbaar voor $ 250 en je kunt je voorstellen dat beide items extreem beperkt zijn. Ronnie onthoudt zich ook van de opstellingsmethode voor in-store-klanten en vraagt geïnteresseerde mensen die vroeg komen en eisen dat een ticket op vrijdag wordt ingewisseld.

De New Balance 574 blijft de tand des tijds doorstaan door new balance 574 dames een model te zijn van wat een hardloopschoen zou moeten zijn. Alles wat de hardloper nodig heeft om de baas te worden, is een frisse colorway en de schoen heeft dat met succes alweer gedaan met een grijs suède en beige leren model dat iedere New Balance-fan onder de zon zal behagen. Kijk of deze bij geselecteerde retailers zijn. Dit afgelopen weekend zagen we de Hanon x New Balance 1500 "Chosen Few" samenwerking drop stateside, en vandaag leren we iets meer over de beschikbaarheid van de schoenen. De op suède gebaseerde runner heeft een bovenwerk dat is bedekt met verschillende tinten blauw, terwijl zwart en grijs als accentuerende tinten dienen. Het ontwerp is een eerbetoon aan de New Balance Flimby Factory, die dit jaar zijn 30e verjaardag viert. De schoen is nu verkrijgbaar bij winkels, waaronder op NYC gebaseerde KITH en Boston-gebaseerde CNCPTS.

Ronnie Fieg domineert op de samenwerkingsafdeling en is weer op internet geweest om al zijn aanstaande sneaker-samenwerkingen te laten zien. Deze preview geeft ons een goed beeld van de Asics Gel Lyte III "Eclipse", de Ronnie Fieg x Puma Disc en de New Balance 1300 "Salmon Sole". De releasedata voor de sneakers zijn nog niet volledig ingesteld, dus houd het in de gaten. Bekijk deze nieuwe afbeeldingen van de SEAL New Balance 999, gedaan in samenwerking met Concepts. De low top sneaker is gepland voor release op 29 september en is gemaakt van een premium combinatie van materialen, zoals: mesh, premium suede en ballistisch nylon. Hulde aan de Navy S.E.A.L, de schoen is gekleed in een combinatie van Grays en Tan, zittend bovenop een Gradient Blue tussenzool. Als je een paar wilt pakken, check dit weekend dan bij geselecteerde winkeliers, zoals bij KITH.

Nu verkrijgbaar bij Premier is deze nieuwste versie van het eenvoudige maar toch verfijnde New Balance 574-model. De casual schoen wordt aangeboden boven in een marineblauw ontwerp gemaakt van suede, terwijl grijze mesh wordt toegepast op de tong, toebox en enkelgebied. Ondertussen zijn groene accenten zichtbaar op het N-logo, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool de look afronden. Zoek nu naar new balance 574 heren deze subtiele versie van de schoen bij Premier en naar andere New Balance-accounts. De New Balance 996-modus is een basisontwerp en vormt de hoeksteen van de opstelling van het merk. Hier zien we een nieuwe versie van de schoen die nu op New Balance-accounts landt. De schoen heeft een strakke look waarin suède en mesh samensmelten, terwijl het allemaal gekleed is in de traditionele grijze look. Ondertussen worden 3M-accenten aangebracht op het N-logo langs de zijkant, evenals op het hiellipje. Neem contact op met je lokale dealer voor beschikbaarheid, of schep een paar nu op in New York City-gebaseerde Kith.

Scroll up


Visitors
0 Members and 5 Guests are online.

We welcome our newest member: WadeBrook
Board Statistics
The forum has 308 topics and 658 posts.